beyaz yuvarlak.jpg

TRANQUILLITY RESTAURANT

PROJECT: COMMERCIAL
LOCATION: IBIZA, SPAIN

DİKEY1.jpg

The restaurant is designed with three separate seating arrangements. One section is for small sitting groups, the middle section is for large dining groups, and one section is for large groups, in a lounge session scheme. Wood, mosaic and natural stone are used in wall coverings. In the floor covering, natural stones with two different patterns in the same light tones are placed facing different directions, separated by brass laths.

03.jpg

A multifunctional approach was followed in the design of the private room. A spacious, one-of-a-kind, meditative and luxurious space with multiple functions was created in a single unit. Generally, walnut wood and natural stone materials were mainly used. Continuity perception of the space has been increased with hidden doors and cabinets and glass doors running on a single line.

DİKEY8.png
1.jpg
DİKEY5.png

The wall sculptures used in all areas are Tart Contemporary designs. Furniture specially designed for the hotel waiting area and restaurant has been designed and located in the space, intuitively bringing together the geometric-organic, contemporary-historical texture.

DİKEY7.png
04.jpg

A natural and dramatic effect was created by using tropical plants in a sculptural manner with flower beds in sophisticated details in all areas.

2_Scene 7.Denoiser.png