top of page
GENEL.png

INFINITY HOUSE

PROJECT: KONAKLAMA
KONUM: PROVENCE CÔTE D'AZUR, FRANCE

03_1.png

Peymeinade'nin muhteşem manzarası ve derinliği evin içinde hissediliyor.

dinner.png

Minimal formları retro ve vintage öğelerle buluşturan bu tasarımda peyzaj ve konumlandırma önemli bir yer tutuyor.

0101.jpg
05_1.png
03_üst.png

Tüm alanlarda kullanılan duvar heykelleri T'Art Contemporary tasarımıdır.
Otel bekleme alanı ve restoran için özel olarak tasarlanan mobilyalar, geometrik-organik, çağdaş-tarihi dokuyu sezgisel olarak bir araya getirerek tasarlanmış ve mekanda konumlandırılmıştır.

04.png
0707.jpg

Projeye adını veren sonsuzluk havuzu salon ve terasta birleştirici unsur olarak tasarlandı. Bu havuz ile manzara kesintisiz ve zengin bir şekilde hissediliyor.

bed_3.jpg
banyo_1.jpg
bottom of page